Bonarius fotografie-trouwen, bruiloft, w

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf en bruidsfotograaf uit IJmuiden, Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en omgeving.

Met liefde leg ik jullie liefde vast !!

Bonarius fotografie-1.jpg

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen !

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in 2021 of in 2022?  Houden jullie van lichte, pure en frisse  trouwfoto`s? Wellicht ben ik dan jullie fotograaf!

 

Een van de meest bijzondere dagen in jullie leven, geen twijfel over mogelijk dat je dit moment mooi vast wilt laten leggen! Jullie dag vastleggen op een pure manier is wat ik heel graag doe.
Het liefst leg ik jullie vast zoals jullie zijn, zo min mogelijk geposeerd maar écht, oprecht en vol plezier! Verwacht dus geen uren wisselen van pose tijdens de reportage maar veel lol, draaien, wandelen, dansen enz! Natuurlijk ondersteun ik jullie met aanwijzingen en kleine opdrachtjes zodat jullie precies weten wat jullie moeten doen zonder dat het geforceerd wordt.
De rest van de dag leg ik zo onopvallend mogelijk vast waardoor ik de emoties van mensen zo goed mogelijk op beeld kan vangen en alle leuke details vast kan leggen.

Mijn stijl is Licht, Fris en ongedwongen

Tijdens een vrijblijvend pre-weddinggesprek, onder het genot van een lekkere kop koffie of een borrel  kom ik graag naar jullie plannen en wensen luisteren.  Het maakt niet uit dat je nog niet alle details van de bruiloft weet.

Ik  ben open en transparant. geen poespas of verrassingen achteraf. Je krijgt bij mij altijd een fotoalbum!

Hoe gaaf is dit als extra cadeau krijg je een te gekke loveshoot! tijdens de shoot maak je alvast kennis met mijn manier van fotograferen.

Voorbeeldpakket

- Kennismakings gesprek

- 8 uur aan een gesloten fotografie op de dag van de bruiloft

- gratis loveshoot/pre wedding

- Preview binnen 72 uur

- foto`s geleverd binnen 6 weken

- Minimaal 250 foto`s in hoge resolutie op USB

- Fotoalbum(20x20)

Vanaf €999

Bonarius fotografie bruiloft, trouwen