Geposeerde Newbornfotografie

Bij Bonarius fotografie in Velsen
Bonarius fotografie geposeerde baby fotografie
Bonarius fotografie newborn posing

Newborn fotograaf

Bonarius fotografie geposeerde newborn f
Nieuwe dienst bij Bonarius fotografie in Velsen!
Geposeerde Newborn fotografie, nu zal je denken van huh wat houdt dat dan in en wat is er dan anders in Lifestyle newborn?
Bij een boeking van Lifestyle newborn fotografie kom ik bij jullie thuis, fijn in jullie vertrouwde omgeving en leg ik jullie op de foto zoals jullie zijn  als gezin. deze fotoshoot kan ook plaats vinden als het kindje wat ouder is (max 6 weken).
Bij geposeerde baby fotografie komen jullie bij mij in de studio IJmuiden. Ik heb mijn studio al lekker warm gemaakt voor jullie kindje en er staat heerlijk  verse bonen koffie op jullie te wachten.
De fotoshoot van geposeerde newborn vind plaats zo tussen de 8 en 20 dagen na de geboorte.
Ik poseer jullie wondertje op mijn Beanbag met mooie zachte achtergronden en wraps, dit zijn allemaal mooie en zachte kleuren. Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van daglicht.
Krijgt jullie kindje honger of moet de luier verschoond worden dan kan dat we hebben de tijd.
Ik volg het kindje tijdens de sessie. 
Voordat jullie naar mij komen, kan het fijn zijn om je kindje eerst lekker in bad te doen vaak worden ze daar lekker rozig van en gaan ze lekker slapen, let ook even op de tijd dat de kleine voor het laatst gedronken heeft neem voor de zekerheid een flesje als je flesvoeding geeft. 
Wat ook handig is is een fopspeentje voor bij de shoot, de kleintjes hebben vaak zuigbehoefte en het kan net het drempeltje zijn om ze fijn in slaap te krijgen. Krijgt het kindje borstvoeding hoef je niet gelijk bang te zijn voor de speen tepelverwarring.
Na de shoot ontvangen jullie van mij een online galerij en kunnen jullie jullie favorieten foto`s uitkiezen.
Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de newborn posing of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op!

Liefs Sam