Bonarius fotografie-geposeerde newborn f

Lifestyle en geposeerde newborn fotografie

Bonarius fotografie Geposeerde newborn lifestyle (8).jpg

Newborn fotograaf en baby fotograaf in IJmuiden, Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en omgeving.

Bonarius fotografie Geposeerde newborn lifestyle (9).jpg
Bonarius fotografie baby newborn

Gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger of net bevallen! Jullie gaan een nieuwe fase in.  Of het nu je eerste, tweede of derde kindje is iedere baby is een nieuw wonder. Ik leg dit moment met heel veel liefde voor jullie vast. Zodat de herinnering van jullie kleine wonder voor altijd in je herinnering zal blijven en iets moois en waardevols is om naar terug te kijken.

Ik vind het heel belangrijk dat de baby en jullie comfortabel zijn, heeft de baby een knuffel nodig, of heeft hij of zij honger dan is daar alle tijd voor. ook als je zelf even baby wil knuffelen kan dat! Ik pas me aan aan de baby en jullie.

Voor een lifestyleshoot kom ik  naar jullie toe om foto’s te maken van jullie (pasgeboren) baby.

Tijdens de Lifestyle shoot ligt de nadruk op de baby, maar ik maak ook foto`s van trotse broer/zus en natuurlijk jullie als gezin.

Ik neem ook voor de fotoshoot een mooi Mozesmandje en mooie doeken mee en eventueel heb ik nog mooie wraps en wat leuke mutjes voor als jou dit ook leuk lijkt.

Zodra je weet dat je zwanger bent en een fotoshoot wilt doen mag je contact met me opnemen. Ik houd dan tijd vrij rond de uitgerekende datum en zodra de baby geboren is hoor ik het graag. Dan plannen we de exacte datum. Normaal gesproken kom ik tussen de 1 en 4 weken na de geboorte maar als jullie liever hebben dat ik eerder of later langskom is dat ook geen probleem, laat het me wel even weten. Ook met een baby van een paar maanden oud is het nog heel leuk om een lifestyle shoot te doen!

 

 

 

 

 

bonarius fotografie baby newborn fotografie
Bonarius fotografie newbornshoot
Bonarius fotografie newbornshoot babyshoot gezinshoot

De mogelijkheden

Ik heb voor iedereen een passende shoot. Ga je voor een boel foto’s om een album mee te vullen of voor enkele foto’s voor bijvoorbeeld aan de muur? Ik probeer voor iedereen het juiste pakket aan te bieden. Hieronder staat een voorbeeldpakket. Dus kijk voor alle mogelijkheden en pakketten in mijn gratis Newborn gids.

Voorbeeld pakket

Newbornshoot

Pakket Liefste 225,-


20 fotobestanden op hoge resolutie
keuze uit :
Lifestyle Newbornshoot aan huis of geposeerde newborn in mijn studio
Foto`s met broertje(s) of zusje(s)
Foto`s kiezen uit een online galerij
incl. harmonica boekje

 


* wil je een zwangerschap en  newbornshoot boeken? Leuk!! je ontvangt dan
20,- euro korting op de Newbornshoot en je krijgt er een mooi fotoalbum bij met foto`s van beide shoots