Ervaringen van klanten

Roeiyi, Dagmar en Ismael

Na een fijne eerste ervaring, opnieuw van Samantha haar diensten gebruik gemaakt. Ditmaal voor een lifestyle/newbornshoot. Samantha nam alle tijd om ons op een zo'n puur mogelijke manier vast te leggen. Tussendoor hebben wij alle tijd gehad en gelegenheid ervaren om onze baby op zijn gemak te stellen.Samantha is creatief, draagt ideeën aan en zet alles wat binnen haar mogelijkheden ligt, in om tot het mooiste resultaat te komen. Dit resulteerde in een ruime keuze uit een volledig aanbod van foto's van zowel ons als familie, onze baby als details.Wij hebben ervaren dat Samantha kijkt naar wie ze voor zich heeft, zij goed aanvoelt wat bij ons past. Wij zijn opnieuw ontzettend blij met voor ons prachtige, op een voor ons passende manier gemaakte foto's en kijken er naar uit om deze als eyecatchers in de babykamer te hangen!

Ismael-4.jpg
Fam%20Peek-1-8_edited.jpg

Familie P.

We hebben met ons gezin een fotoshoot gedaan. Samantha stelde ons tijdens de fotoshoot meteen op ons gemak. De uitdaging was om onze oudste zoon op de foto te krijgen en dat is gelukt. Dankzij de vakkundigheid en flexibiliteit van Samantha.Wij zijn super blij met het resultaat. Een prachtige serie foto's!!

Trouwen, Bruiloft.jpg

Hans & Karin

Sam, wat heb je van onze trouwdag mooie herinneringen vastgelegd, alles ging anders dan we hadden gedacht! In het stadhuis stond je op de achtergrond, maar dat zie je in de foto's niet terug. Wat kon je het vertrouwen van de jongste goed winnen met spelletjes op het strand. Bij het einde liep je zelfs hand in hand met haar terug! Dat zegt veel over jou, hoe je ieder op zijn gemak brengt.We komen zeker een keer bij je terug voor een familie fotoshoot.Groetjes,Hans en Karin

Cakesmash Verjaardag shoot

Marscha

Wij hebben bij Samantha een donut fotoshoot afgenomen tbv de verjaardag van mijn 2 jarige dochtertje. De foto's zijn prachtig geworden. Ze neemt alle tijd tijdens de shoot, is geduldig/lief met/voor kleine kinderen en heeft erg leuke decors. Ter plekke besloten dat ik ook graag foto's wilde van mijn 4 jarige zoontje en dat was geen probleem, ook deze foto's zijn erg leuk/mooi geworden! Wij komen zeker een keer terug!

Bonarius fotografie trouwen bruiloft.jpg

Dagmar en Roeiyi

Sam heeft foto’s gemaakt op onze trouwdag. Een fijne voorbespreking gehad waarin bleek dat Sam makkelijk in contact was. Tussen de voorbespreking en de bruiloft in nog een enthousiast appje ontvangen waarin Sam aangaf uitgezocht te hebben hoe het licht is op de trouwlocatie. Op onze trouwdag hebben zowel onze gasten als wij haar aanwezigheid als heel prettig ervaren. De foto’s zijn op een hele ongedwongen manier gemaakt, normaal gesproken houd ik er niet van om op de foto te gaan, daar heb ik nu geen moment last van gehad. Wij hebben Sam ervaren als enthousiast, meedenkend en flexibel. Wij zijn positief verrast wat betreft het resultaat en ontzettend blij dat we haar hebben ingezet en ons leven lang plezier zullen hebben van de foto’s!

Cynthia-1-22.jpg

Cynthia en Willie

Vorige week een zwangerschapsshoot gehad bij Sam. Ze nam de tijd voor ons. Mijn vriend vond het nog wat ongemakkelijk in het begin. Sam wist precies hoe zij hierop ik moest spelen. Sam luisterde naar onze ideeën. Maar zelf kwam ze ook met leuke originele ideeën. De foto’s zijn prachtig geworden. En wij zijn er onwijs blij mee.

Kelly & Glenn

Hele leuke shoot gehad met Sam !

Ze maakte van aan het begin iets ongemakkelijks voor mij , een hele fijne sfeer waardoor ik de andere mensen eromheen vergat.

Sam neemt de tijd voor het maken van de mooiste foto’s en dat zie je zeker terug aan het resultaat van de foto,s als ze klaar zijn

Kortom Sam neemt de tijd , zorgt voor een fijne sfeer en de foto’s zijn prachtig

 

Bonariusfotografie loveshoot.jpg
Boanrius fotografie newborn lifestyle.jp

Romee

We hebben een newborn shoot gedaan. Buiten dat de foto’s echt ontzettend mooi zijn geworden nam Sam ook alle tijd om de mooiste foto’s te kunnen maken. Was heel fijn!

Bonarius fotografie familie shoot gezin

Maaike

Een hele mooie shoot gedaan met prachtige foto's als resultaat. Sam benaderd de kinderen op een ontzettend leuke manier om ze te enthousiasmeren voor de foto's! Ze kent erg mooie plekjes om de foto''s te maken. Wij komen zeker nog een keer terug voor een familieshoot